Waarom worden de hoogte, maximale hoogte en hellingswaarden niet weergegeven op mijn Kiox 300/Kiox 500?

Er is een actieve verbinding tussen je eBike en de eBike Flow-app nodig om de hoogte, maximale hoogte en hellingswaarden tijdens de rit op de Kiox 300/Kiox 500 te kunnen weergeven. Je herkent een actieve verbinding aan een wit smartphonepictogram met een groen vinkje op het Kiox 300-/Kiox 500-statusscherm.

iOS: zorg ook voor het volgende:

• De eBike Flow-app is tijdens activiteiten op de achtergrond geopend.
  • De autorisatie voor locatiebepaling is ingesteld op "Altijd".

Android: zorg ook voor het volgende:

• De eBike Flow-app is tijdens activiteiten op de achtergrond geopend.
  • Batterijoptimalisatie is uitgeschakeld voor de eBike Flow-app.
  • De autorisatie voor locatiebepaling is ingesteld op "Altijd toestaan".