Ik kan mijn eBike niet ontgrendelen en eBike Alarm niet uitschakelen. Wat kan ik doen?

Gebruik je de Kiox als sleutel en ben je hem kwijt? Tik dan hier.

Anders zijn er vier dingen die je meteen kunt proberen:

1. Controleer of Bluetooth geactiveerd is op je smartphone.
  2. Start de eBike Flow-app opnieuw en probeer het nogmaals door je eBike uit en weer aan te zetten.
  3. Start je smartphone opnieuw op en probeer het opnieuw.
  4. Verwijder de accu uit je eBike, plaats deze opnieuw en probeer het nog een keer.

Als je smartphone verbonden is met je eBike, maar de eBike nog steeds vergrendeld is, kun je eBike Lock (& Alarm) tijdelijk uitschakelen in de instellingen:  Instellingen > eBike-instellingen > eBike Lock (& Alarm)

Neem als het probleem aanhoudt contact op met je  dealer.