Ik krijg de melding "Software-update mislukt" en er wordt steeds gevraagd om de update opnieuw te starten, maar elke keer mislukt deze.

Een software-update is een complex proces en soms treden er onvoorziene fouten op.

Als de fout optreedt tijdens de Download (1e stap van de update), raden we de volgende stappen aan:

1. Schakel je eBike uit en verwijder deze vervolgens in de eBike Flow-app onder  > Mijn eBike. Er gaan geen instellingen verloren.
  2. Verwijder je eBike uit de Bluetooth-instellingen van je smartphone.
  3. Start je smartphone opnieuw op.
  4. Verbind de eBike Flow-app opnieuw met je eBike.
  5. Start de software-update opnieuw.

Als je tijdens de installatie (3e stap van de update) wordt gevraagd de update opnieuw te starten, neem dan contact op met je  fietsendealer.