Waarom duurt de software-update zo lang?

De updatetijd hangt voornamelijk af van de kwaliteit van de Bluetooth-verbinding tussen de smartphone en de eBike, aangezien de overdracht van de update het langste deel is.

• Zorg ervoor dat beide apparaten dicht bij elkaar staan om een soepel updateproces te garanderen. We raden ook aan om onnodige verbindingen met andere apparaten op je smartphone te verbreken.
  • Houd rekening met ten minste 20-30 minuten voor langzame Bluetooth-verbindingen. Als de download voor de daadwerkelijke overdracht naar de fiets al vastloopt, zorg dan dat je een werkende internetverbinding hebt.