Tijdens het updaten van de software verschijnt er een zwart scherm op de Kiox 300/Kiox 500.Wat betekent dit?

Er verschijnt een melding over de software-update op de Kiox 300/Kiox 500 wanneer de software op het eBike-systeem wordt geüpdatet.Zodra de Kiox 300/Kiox 500 zelf met de update aan de gang is, kan alleen een zwart scherm worden weergegeven.Wacht tot de update van de Kiox-software is voltooid.Dit kan enige tijd duren.Daarna verschijnt er weer een scherm op de Kiox 300/Kiox 500.

! Tijdens het gehele software-updateproces mag de Kiox 300/Kiox 500 niet uit de houder worden gehaald en mag er niet op de eBike worden gereden.

Je vindt de gebruiksaanwijzing van de Kiox 300/Kiox 500  hier.