Aktivitetene mine blir ikke registrert og vist i eBike Connect-appen, eller de blir bare delvis registrert og vist.Hva kan jeg gjøre?

Feil innstillinger i smarttelefonen din og eBike Connect-appen kan føre til at aktivitetene dine bare blir delvis registrert.

For full activity tracking må du sørge for at Lagre geolokaliseringsdata er aktivert i eBike Connect-innstillingene, og at tillatelsen for bruk av posisjonsdata er satt til Tillat alltid på Android-enheter eller Alltid på iOS-enheter.

For Android-enheter må du også sjekke om eBike Connect-appen er ekskludert fra innstillingene for batterioptimalisering (Telefoninnstillinger).