Hvordan endrer jeg e-postadresse eller passord?

Hvis du vil endre e-postadresse eller passord, går du til  Innstillinger i eBike Flow-appen og trykker på : Flyt-profil: Profil > Administrer SingleKey ID > SingleKey ID.

Logg deg på portalenSingleKey ID med samme påloggingsinformasjon som du bruker når du logger deg på eBike Flow-appen. Når du har angitt e-postadresse eller telefonnummer og passord, kan du endre e-postadresse og passord.

På nettstedet SingleKey ID finner du flere  vanlige spørsmål og hvilke  Bruksvilkår som gjelder for deg.