Hvilke språk kan jeg velge på Intuvia 100?

På Intuvia 100 kan du velge følgende språk: engelsk, tysk, nederlandsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, svensk, dansk, polsk, tsjekkisk og norsk.

Intuvia 100 med programvareversjon 1.1.61 eller nyere har også støtte for japansk, koreansk og tradisjonell kinesisk.

På Intuvia 100-skjermer som er utlevert før sommeren 2023 (programvareversjon 1.1.56 eller eldre), er disse språkene tilgjengelige etter en oppdatering via Intuvia 100 Update-appen.

I eBike Flow-appen kan du se programvareversjonen for Intuvia 100 ved å gå til  Innstillinger > Min elsykkel > Elsykkelpass > Komponenter > Intuvia 100.