Språk

Kiox 300/Kiox 500 har støtte for følgende språk: tysk, engelsk, nederlandsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, svensk, dansk, japansk, koreansk, tradisjonell kinesisk for Taiwan, norsk, tsjekkisk og polsk.

Gjør følgende for å endre språket på Kiox 300 eller Kiox 500:

1. For å kunne bruke Kiox 300 eller Kiox 500 må du sette skjermen i holderen.
  2. Slå på elsykkelsystemet via betjeningsenheten.
  3. For å stille inn ønsket språk holder du inne piltasten < eller > (LED Remote eller Purion 200) eller valgknappen (Mini Remote) til du kommer til statusskjermbildet.
  4. Du kommer til innstillingene ved å trykke på valgknappen på LED Remote / Purion 200 eller holde inne valgknappen på Mini Remote.
  5. Nå kan du bruke knappene +/- til å velge Systeminnstillinger og bekrefte med valgknappen.
  6. Velg deretter alternativet Min Kiox > Språk, og velg ønsket språk med valgknappen.