Hvordan kan jeg tilbakestille eller nullstille den daglige kilometerverdien (avstanden) på Intuvia 100?

Automatisk tilbakestilling: Antallet tilbakelagte kilometer tilbakestilles automatisk til 0 kilometer hver dag – dette er standardinnstillingen. Du kan justere dette tidsrommet.
Sørg i den forbindelse for at elsykkelen er koblet til eBike Flow-appen. I eBike Flow-appen går du til  Innstillinger > Min elsykkel > Automatisk tilbakestilling av tur og velger ønsket varighet. Du kan velge blant følgende alternativer:
– etter 2 timer
– etter 4 timer
– neste dag
– etter 7 dager

Manuell tilbakestilling: Du kan tilbakestille de tilbakelagte kilometerne (avstanden) manuelt via eBike Flow-appen. For å gjøre dette må du avslutte den pågående aktiviteten i eBike Flow-appen under Avslutt. Hvis du ikke bruker eBike Flow-appen, kan du tilbakestille kilometerverdien manuelt på Intuvia 100-skjermer med programvareversjon 1.1.61 eller nyere. Da går du til Innstillinger og velger Tilbakestill tur på Intuvia 100. Vær imidlertid oppmerksom på at tilbakestilling av turen på Intuvia 100 ikke avslutter aktiviteten i eBike Flow-appen. For Intuvia 100-skjermer med den eldre programvareversjonen kommer vi til å gjøre en oppdatering tilgjengelig i løpet av 2024, slik at du kan tilbakestille den daglige kilometerverdien manuelt.

Du finner det gjeldende programvarenivået for Intuvia 100 i eBike Flow-appen. Gå til  Innstillinger > Min elsykkel > Elsykkelpass > Komponenter > Intuvia 100.

Hvis du ikke bruker eBike Flow-appen, kan du dessverre ikke gjøre følgende innstillinger – uavhengig av programvareversjonen på Intuvia 100:
– Automatisk tilbakestilling av tur
– Still inn hjulomkrets
– Tilbakestill rekkeviddeberegning