Hva betyr advarselen «Programvareoppdatering – overføring venter» på hjemskjermen til eBike Flow-appen?

For at programvareoppdateringen skal kunne overføres fra smarttelefonen din over til elsykkel, kreves en stabil Bluetooth-forbindelse. For å sikre at dette fungerer som det skal, må alle Bluetooth-enheter som står oppført i  Innstillinger > Min elsykkel > Elsykkelpass > Elsykkelkomponenter, være tilkoblet (grønn prikk).

Sikre koblingen for Intuvia 100 ved enten å montere eller demontere den, og for Mini Remote ved å trykke hvilken som helst knapp.

Hvis du ikke har disse enhetene, må du fjerne dem fra listen.
Etter det kan oppdateringen gjennomføres som beskrevet her .