Min Bosch-ID heter nå SingleKey-ID. Hva betyr det for min eBike Flow-appkonto?

Det er ingenting du trenger å gjøre. Du kan fortsette å bruke eBike Flow-appen som vanlig med samme påloggingsinformasjon (e-postadresse og passord) og alle kontodataene dine.

Hvorfor endres Bosch-ID til SingleKey-ID?

Med SingleKey-ID har du tilgang til Flow-appen og andre digitale tjenester fra ulike Bosch-forretningsenheter og et økende antall partnere med én enkelt pålogging.

På SingleKey-ID-nettstedet kan du finne flere  vanlige spørsmål og  bruksvilkårene som gjelder for deg.