Hvorfor vises ikke eBike Lock i eBike-innstillingene mine?

Du finner eBike Lock under **  Innstillinger > eBike-innstillinger > eBike Lock**.

Hvis du ikke finner eBike Lock, må du sjekke følgende:

1. Sørg for at du bruker nyeste versjon av eBike Flow-appen og at eBike-sykkelen din er oppdatert.
  2. Hvis eBike Lock ikke vises som en del av eBike-innstillingene dine, bør du prøve å installere eBike Flow-appen på nytt.

Når du starter videoen, overføres det data til YouTube. Du finner informasjon om YouTubes databehandling i YouTubes personvernerklæring.

Når du starter videoen, overføres det data til YouTube. Du finner informasjon om YouTubes databehandling i YouTubes personvernerklæring.