Hva betyr LED-indikatorene på System Controller?

• Fargen på den store LED-indikatoren viser det gjeldende assistansenivået. Mer information hittar du her.

• De fem nedre LED-indikatorene viser ladenivået.

• Hvis System Controller blinker i hvitt etter at den er slått på, er eBike Lock-funksjonen aktivert, men smarttelefonen som er konfigurert som nøkkel, er ikke i nærheten, eller Bluetooth® er ikke aktivert på smarttelefonen. Hold smarttelefonen mindre enn én meter unna System Controller.

• Hvis alle LED-indikatorene for assistansenivå blinker oransje, har det oppstått en feil. Du finner informasjon om mulige feil på Home-skjermen i eBike Flow-appen. Du kan finne mer informasjon, blant annet om feilsøking, ved å søke på den aktuelle feilkoden her i hjelpesenteret.

• Hvis alle LED-indikatorene på LED Remote blinker rødt, er det oppstått en kritisk feil. Ta i så fall kontakt med sykkelforhandleren.

• Den lille LED-indikatoren over På/av-knappen er ABS-indikatoren. Den er bare relevant hvis du har en eBike med Bosch eBike ABS. LED-indikatoren viser om ABS fungerer som den skal (LED-indikatoren lyser ikke), eller om det har oppstått en feil (LED-indikatoren lyser).