Tilbake

Hur mycket effekt levererar SmartphoneGrip för att kunna ladda min smartphone under färd?

SmartphoneGrip ger en induktiv laddningseffekt på 7,5 watt (1,5 A@5 V) med en verkningsgrad > 67 %. Verkningsgraden beror på avståndet mellan din smartphone och SmartphoneGrip. Laddningseffekten via USB-anslutning är 5 watt (1 A@5 V).

I sällsynta fall och beroende på tillverkare kan din smartphone komma att kräva mer laddningseffekt än vad som motsvarar standarden och som tillhandahålls av SmartphoneGrip när den laddas induktivt. Om induktiv laddning via SmartphoneGrip inte fungerar av denna anledning kan du ansluta din smartphone till SmartphoneGrip via en USB-kabel för att ladda den.

Fortell en venn

Del kobling

Lurer du på noe? Vi hjelper deg gjerne.