Hva er eBike Lock og hvordan fungerer eBike Lock?

Hvis den er aktivert, låser eBike Lock drivenheten digitalt hver gang du slår av elsykkelen. Når drivenheten er låst, er den ubrukelig for alle bortsett fra deg. Elsykkelen låses opp igjen når du slår den på mens du har smarttelefonen i nærheten. Pass på at Bluetooth er aktivert.

For å unngå utilsiktet opplåsing kan du deaktivere automatisk opplåsing i  Innstillinger > Sykkelinnstillinger > eBike Lock > Innstillinger for opplåsing

Hvis du har en Kiox 300 / Kiox 500-skjerm, kan du også låse opp elsykkelen med Kiox.

Tips Hvis du vil dele din låste elsykkel, bør du låse den opp via Kiox. Merk: Du kan låse opp elsykkelen med både med smarttelefonen, Kiox-skjermen eller begge deler.

Vær oppmerksom på at eBike Lock ikke låser elsykkelen fysisk. Du kan sykle med pedalene selv om eBike Lock er aktivert. Vi anbefaler sterkt å bruke en fysisk sykkellås ved siden av.