Hvordan lagres aktiviteter på eBike Connect?

Aktiviteter i eBike Connect lagres som tripper eller turer. En tripp består av en eller flere turer, og settes enten automatisk til å avsluttes etter 4 timer eller etter 24 timer. En tripp kan også tilbakestilles manuelt. Gå til innstillingene for Nyon eller Kiox for å velge et alternativ:

• for Kiox: Innstillinger > Min eBike > auto. nullstille
  • for Nyon:  > Min eBike > auto. nullstille

En gang om dagen Trippen din lagres automatisk 24 timer etter at du har startet din første tur på denne trippen. Dette er standardinnstillingen for Nyon og Kiox. På nettportalen eBike Connect kan du enten velge å lagre hele trippen ved å klikke på den respektive dagen eller bare deler av den ved å velge en bestemt tur ut av denne trippen.

Etter 4 timer Trippen din lagres automatisk 4 timer etter at du har startet din første tur på denne trippen. På nettportalen eBike Connect kan du enten velge å lagre hele trippen ved å klikke på den respektive dagen eller bare deler av den ved å velge en bestemt tur ut av denne trippen.

Av: Etter at du har deaktivert den automatiske tilbakestillingen av trippen, kan du avslutte trippene manuelt ved å velge dette alternativet i innstillingene for Nyon eller Kiox-skjermen. For Kiox: Innstillinger > Min eBike > tilbakestill, for Nyon  > Min eBike > tilbakestill

Tips: Ikke bare kan du eksportere aktivitetene dine i forskjellige formater, du kan også konvertere en tripp eller en tur til en rute og velge den senere under Mine ruter.

For flere detaljer om hvordan tripper og turer er definert, kan du ta en titt på disse FAQ.