Jeg mottar en melding "Programvareoppdatering ikke utført" og får beskjed om å starte oppdateringen på nytt, men den mislykkes hver gang.

En programvareoppdatering er en kompleks prosess, og enkelte ganger oppstår det uforutsette feil.

Hvis feilen oppstår ved Nedlasting (1. trinn i oppdateringen), anbefaler vi å utføre følgende trinn:

1. Slå av elsykkelen og fjern den deretter fra eBike Flow-appen under  > Min elsykkel. Du mister ingen innstillinger.
  2. Fjern elsykkelen fra Bluetooth-innstillingene på telefonen din.
  3. Start smarttelefonen din på nytt.
  4. Koble eBike Flow-appen til elsykkelen din på nytt.
  5. Start oppdatering av programvaren på nytt.

Hvis du får beskjed om å starte oppdateringen på nytt under installasjonen (3. trinn i oppdateringen), bør du henvende deg til  sykkelforhandleren.