Hvilke versjoner av telefonoperativsystemer har eBike Flow-appen støtte for?

– iPhone fra iOS-versjon 16.0 og nyere med BLE 5.0 (BLE = Bluetooth Low Energy) støttes.
– Android-telefoner fra Android 8.0 og nyere med BLE 5.0 (BLE = Bluetooth Low Energy) støttes.

For at du skal kunne bruke alle funksjoner og få tilgang til kundestøtte, må du laste ned eBike Flow-appen for Android fra den offisielle Google Play Store.