Hvordan sletter jeg kontoen min?

Du kan slette kontoen din i innstillingene i eBike Flow-appen.

Åpne eBike Flow-appen >  Innstillinger >  Profil > Slett eBike Flow-konto

Kontoen din blir så koblet fra elsykkelen og fjernet fra eBike Flow-appen.
Vær oppmerksom på at dette ikke sletter din SingleKey-ID. Du kan fremdeles bruke den til å logge inn på andre Bosch-tjenester eller eBike Flow-appen. Du kan når som helst opprette en ny konto. Hvis du vil slette din SingleKey-ID, kan du se her.