Hvor lang tid tar det før et Intuvia-batteri er tomt når enheten ikke er i bruk?

Det tar ca. 5 måneder, hvis det var fulladet på forhånd (normal vinterpause fra november til mars).

Hvis Intuvia-enheten ikke skal brukes på lang tid (mer enn to måneder), anbefaler vi å ta den ut av holderen med fulladet batteri og oppbevare det innendørs ved romtemperatur.
For å unngå at det integrerte batteriet i Intuvia får altfor lavt ladenivå, anbefaler vi å lade det hver 3. måned i ca. 1 time.