Tilbake

Vad betyder LED-lamporna på LED Remote?

• Färgen på LED-lampan till höger om Bosch-logotypen indikerar den aktuella assistansnivån. Mer information hittar du här.

• De fem LED-lamporna till vänster indikerar laddningsnivån. Mer information hittar du här.

• Om LED Remote blinkar vitt efter påslagning har Lock-funktionen aktiverats, men den smartphone som har konfigurerats som nyckel är inte i närheten eller också är Bluetooth avstängt på smartphonen. Håll smartphonen högst en meter från LED Remote efter att LED Remote har startats om.

• Om alla LED-lampor för assistansnivå blinkar orange föreligger ett fel. Du hittar information om felet på  appens hemskärm. Du hittar mer information genom att söka efter felkoden här i hjälpcentret.

• Om alla LED-lampor på LED Remote blinkar rött föreligger ett kritiskt fel. Kontakta i så fall din cykelhandlare.

• Den lilla LED-lampan, som sitter under LED-lampan för laddnivå och LED-lampan för assistansnivå, är ABS-visningen. Den är bara relevant om din eBike har ABS. LED-lampan visar om ABS fungerar (LED av) eller om det har uppstått ett fel (LED på).

Här hittar du också en video som förklarar LED-lamporna.

Fortell en venn

Del kobling

Lurer du på noe? Vi hjelper deg gjerne.