Hva må jeg passe på med hensyn til Lock-funksjonen i eBike Connect-appen når jeg bytter telefon?

1. Installer eBike Connect-appen på den nye telefonen
  2. Logg på med kontoen du har brukt hittil
  3. Koble telefonen til kjørecomputeren via Bluetooth. I den forbindelse vises meldingen "Lock-funksjonen er aktivert. Du får ingen motorassistanse før Lock-funksjonen er deaktivert." Fordi kontoen din er nøkkelen til Lock-funksjonen, kan du bekrefte meldingen med "OK".
  4. Lock-funksjonen stilles deretter inn igjen automatisk. Appen viser at funksjonen er slått på