Hvordan kobler jeg til eksterne enheter som f.eks. en hjertefrekvensmåler til Nyon (BUI350)?

Gå til **  > Tilkoblinger > Bluetooth** på statusskjermen*. Hvis Bluetooth ikke er aktivert på Nyon, trykker du på glidebryteren.

Forsikre deg om at Bluetooth er aktivert på hjertefrekvensmåleren.

Det blir gjort et automatisk søk etter hjertefrekvensmålere som er innenfor rekkevidde. Velg den aktuelle hjertefrekvensmåleren for å koble Nyon til denne.

Du kan legge til Hjertefrekvens-flisen via **  > Skjermer og fliser > Skjermadministrasjon > + > Forhåndsdefinert skjerm > Fitness**. Hvis du vil vite mer om administrering av skjermer, kan du se denne  videoen.

Ved aktiv tilkobling til hjertefrekvensmåleren vises et farget  på Hjertefrekvens-flisen øverst.

Hvis du har problemer, finner du tips til feilsøking her.

• Statusskjermen er merket med en firkant.