Hva er Individuelle kjøremoduser og hvordan angir jeg dem?

Premium-funksjonen Brukerspesifikke kjøremoduser gir Nyon-eiere mulighet til selv å stille inn ytterligere fire kjøremoduser.

For å bruke den må du først kjøpe funksjonen via butikken i eBike Connect-appen.

Nå er de tilsvarende innstillingene tilgjengelige i eBike Connect-appen og i nettportalen under Min eBike > Brukerspesifikke kjøremoduser.

Hver av de fire kjøremodusene kan tilpasses individuelt med fem hastighetsavhengige referansepunkter. Du kan definere en prosentmessig motorassistanse for hvert referansepunkt. Etter tilpasning kan du veksle mellom standardmodus og individuelle kjøremoduser i hurtigmenyen.

Under kjøring kan du veksle mellom de individuelle kjøremodusene på vanlig måte ved hjelp av Pluss- og Minus-tastene på betjeningsenheten.

Av juridiske årsaker er tilpasning av kjøremoduser deaktivert for høyhastighetselsykler.