Hva gjør jeg hvis forbindelsen mellom Kiox og smarttelefonen stadig brytes?

For iOS og Android

Sørg for at posisjonstillatelsen er stilt inn på "Alltid / Tillat alltid".

Tillegg for Android

Hvis forbindelsen mellom Kiox og smarttelefonen brytes stadig vekk under navigasjon, er det svært sannsynlig at operativsystemet prøver å spare strøm ved å deaktivere eBike Connect-appen, som kjører i bakgrunnen.

For å unngå dette på en Android-telefon kan du legge til eBike Connect-appen manuelt på en unntaksliste.

Eksempel på hvor du kan finne energisparefunksjonen/batterioptimaliseringen:

Gå til  Innstillinger >  Energisparefunksjon eller Batterioptimalisering på telefonen. Velg Alle apper, og søk etter eBike Connect. Velg Ikke optimaliser eller Ikke tillat, og bekreft valget ditt.

Avhengig av telefonmodellen kan det hende du må gjøre flere innstillinger som følger:
– Adaptivt batteri: av
– Energisparing: av
– RAM Plus: deaktivert

Det kan også være andre innstillinger som slår av apper som kjører i bakgrunnen. Ta kontakt med telefonprodusenten ved behov.

Merknad: Når eBike Connect-appen oppdateres, kan det hende at den forsvinner fra unntakslisten for batterioptimalisering. Du bør derfor sjekke listen på nytt etter en oppdatering.