Turene mine vises ikke eller vises feil i eBike Connect-appen eller portalen. Hva kan jeg gjøre?

Sjekk følgende:

• Du må godta overføring av geolokaliseringsdata før turen for at kjøredataene dine skal synkroniseres med appen eller portalen. Dette gjør du i eBike Connect-appen ved å gå til Mer >  Innstillinger > Personverninnstillinger

• Kontroller at Nyon og eBike Connect-appen er koblet sammen, og at smarttelefonen din har nettilkobling. Alternativt kan du logge på direkte med eBike Connect-kontoen din på Nyon (statusskjerm (merket med en firkant) **  > Min profil > Via WiFi**)

• Det kan forekomme forsinkelser i behandlingen av turer. Sjekk innom senere om turene blir vist

• Gå til innstillingene på smarttelefonen, og gi eBike Connect tillatelse til å bruke posisjonsdata:
    Velg Tillat alltid hvis du bruker en Android-smarttelefon
    Velg Alltid hvis du bruker en iPhone

• Hvis du bruker en Android-smarttelefon, må du i tillegg undersøke om eBike Connect-appen er ekskludert fra batterioptimalisering i innstillingene på smarttelefonen

Tips: Du kan se siste synkronisering av turer:

1. I eBike Connect-appen under Aktiviteter (avhengig av smarttelefonen, f.eks. Innstillinger > Apper > eBike Connect > Tillatelser
  2. På Nyon i statusskjermbildet under Sync