Hva bør jeg passe på hvis kjørecomputeren ikke skal brukes på lengre tid?

Fjern kjørecomputeren (Intuvia, Kiox, Nyon) fra elsykkelen og lad den helt opp før oppbevaring. For å oppnå maksimal levetid for kjørecomputerbatteriet, bør det etterlades hver tredje måned når det ikke har vært i bruk (hvis du ikke kommer ut av oppbevaringsmodus ved å trykke på av/på knappen, må du først lade batteriet). Du kan sette kjørecomputeren i strømsparende oppbevaringsmodus for å redusere utladingen av det interne batteriet mest mulig. Dato og klokkeslett blir da nullstilt. Du kan aktivere denne modusen ved å trykke inn av/på-tasten på kjørecomputeren i minst åtte sekunder. Trykk inn av/på-tasten i minst to sekunder for å avslutte oppbevaringsmodus.