Kan jeg logge meg på en annen kjørecomputer med brukerkontoen min?

Ved hjelp av eBike Connect-appen kan du logge deg på en annen kjørecomputer.  For å gjøre dette går du til fanen Min eBike. Der kan du administrere og legge til enheter. Deretter kan du velge hvilken Bosch eBike-kjørecomputer du ønsker å koble deg til. Hvis kjørecomputeren er registrert via en annen brukerkonto, slettes alle data som ikke er synkronisert ennå.

Hvis du har en Nyon, kan du også koble til kontoen din direkte på den Nyon "nummer to". Velg  Innstillinger > Tilkoblinger > Koble til smarttelefon på Nyon, og følg anvisningene.