Hvordan angir jeg et mål på eBike Connect og overfører det til displayet?

1. Forsikre deg om at Nyon/ Kiox er koblet til smarttelefonen via Bluetooth.
  2. Velg  Kart i eBike Connect.
  3. Legg inn måladressen eller trykk med fingeren på ønsket punkt på kartet og hold inne i minst ett sekund
  4. Du får tre rutealternativer (Rask, Vakker, Mountainbike). Velg en rute og overfør den til Nyon/Kiox.
  5. Den overførte ruten blir vist som pop-up på Nyon/Kiox.