Hvordan kobler jeg smarttelefonen til SmartphoneHub-en?

Følg neste trinn: Last ned COBI.Bike-appen fra App Store eller Google Play Store og installer den.

1.) Start COBI.Bike-appen
2.) Følg instruksjonene på skjermen for å logge deg inn eller for å opprette en COBI.Bike-konto. Start elsykkelen med strømknappen
3.) Koble smarttelefonen til Bosch SmartphoneHub-en via Bluetooth® slik at du får en sikker forbindelse mellom telefonen og huben.

SmartphoneHub-en og smarttelefonen din er nå sammenkoblet. Nå er det bare å kjøre i vei!

Når elsykkelen din er tilkoblet, kan du aktivere den via appen når du er i nærheten av den.