Hvordan aktiverer jeg Apple Health-tilkobling?

Du kan synkronisere aktivitetsdata som spores i eBike Flow-appen, med Apple Health slik at du har all helse- og treningsdata tilgjengelig på ett sted. Når koblingen er etablert, sender eBike Flow-appen automatisk aktivitetsdata til Apple Health etter hver tur.

Aktiver Apple Health tilknyttelse:

Åpne eBike Flow App >  Innstillinger > Tilknyttede tjensester > Apple Health
Trykk Synkroniser aktiviteter på neste skjerm.
3. På «Health Access»-siden kan du gi tilgang til å sende data fra eBike Flow-appen til Apple Health. Du kan styre hvilke data eBike Flow-appen sender til Apple Health.

Merk deg at du må tillate treningsøkter for å dele aktivitetsdata mens du konfigurerer tilgang til Apple Health.
Etter første konfigurasjon kan du justere eBike Flow-appens tilgang til helsedata via Health-appen.

Deaktiver Apple Health tilknyttelse:

For å koble fra Apple Health må du gå til Health-appen. Trykk på profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen. Under Privacy går du til Apps-delen og velger Flow-appen. Skyv bryteren for å slå av alle kategorier. Når du gjør det, slutter eBike Flow-appen å sende data til Apple Health.