Hva er de nyeste versjonene for COBI.Bike?

Du finner versjonsinformasjon for iOS- og Android-appene i Apple App Store og Google Play store.

• Hub-firmware 1.9.4 - Nytt i den aktuelle versjonen: Detaljoptimalisering av energiadministreringen
  • Hub-firmware 1.9.3 - Totrinns aktivering av eBike-trillehjelpen som følger: 1. Hold inne Walk-tasten i 1 sekund inntil LED-lyset begynner å pulsere 2. Trykk deretter på plusstasten + og hold den inne - Automatisk registrering av Bosch eMTB-modus for visning og talekommandoer - Optimalisert batterivisning på Bosch eBikes med DualBattery - Forlenget standbytid - Ytterligere optimaliseringer og feilrettelser
  • Hub-firmware 1.8.1 - Optimaliseringer og feilrettelser
  • Hub-firmware 1.7.2 - Huben slår seg av automatisk ved lavt batterinivå i standbymodus - Forbedret overføring av iOS-lydmetadata - Ytterligere optimaliseringer og feilrettelser
  • Hub-firmware 1.6.4 - Bjellen spiller av en ny lyd ved trippeltrykk - COBI.Bike-baklykten har blitt mer lyssensitiv i automatisk modus, og slår seg på tidligere når det begynner å bli skymt - Feilmeldingene fra TranzX-systemer har blitt forbedret - Ekstra assistansenivå på Brose-systemer - Ytterligere optimaliseringer og feilrettelser
  • Hub-firmware 1.5.3 - Bedre støtte for Brose-drivenheter - Optimalisert konfigurering av batteripakken - Ytterligere optimaliseringer og feilrettelser
  • Hub-firmware 1.4.10 - Raskere registrering av COBI.Bike-batteripakken - Visning av feilmeldinger hos Bosch- og TranzX eBike-drivenheter - Støtter innstilling for deaktivering av blinklysfunksjonen ( Innstillinger > Min Bike > Tommelbryter > Tastetilordning) - Problemet med forsinket respons ved bruk av tommelbryter på eBikes er utbedret - Ytterligere optimaliseringer og feilrettelser
  • Baklykt-firmware 2.0.5 - Nytt i den aktuelle versjonen: Forbindelsen til COBI.Bike Hub opprettholdes under lading