Tilbakestille turen

På Kiox 300 eller Kiox 500 via Innstillinger > Min elsykkel > Automatisk tilbakestilling av tur kan du stille inn tidsrommet for tilbakestilling av daglige kilometer.

Som standard tilbakestilles tilbakelagte kilometer til 0 km hver dag.
Du kan velge mellom følgende verdier for automatisk tilbakestilling av turen (avstanden):
etter 2 timer
etter 4 timer
neste dag
etter 7 dager

Ønsker du å tilbakestille tilbakelagte kilometer manuelt til 0 km på Kiox 300 eller Kiox 500?
Trykk på valgknappen på betjeningsenheten i minst 1 sekund.
Velg Tur > Tilbakestill, og bekreft med valgknappen.
Alle data om den tilbakelagte avstanden så langt tilbakestilles til null.
Du kan også tilbakestille de tilbakelagte kilometerne (avstanden) manuelt i eBike Flow-appen. For å gjøre dette må du avslutte den pågående aktiviteten i eBike Flow-appen under > Avslutt.

Du finner innstillingene for automatisk tilbakestilling av tur i eBike Flow-appen under  Innstillinger > Min elsykkel > Automatisk tilbakestilling av tur. Velg ønsket tidsrom.