Hvordan kan jeg slette aktiviteter?

For å slette en spesifikk aktivitet går du til  statistikkmenyen og åpner detaljvisningen ved å klikke på aktivitetsnavnet i listen. Bla ned og velg alternativet for å slette turen.

For å slette alle aktiviteter går du til  Innstillinger >  profil > Slett alle aktiviteter

Hvis du sletter aktiviteter fra telefonen din, slettes også data som er lagret i skyen. Merk at du ikke kan gjenopprette en slettet aktivitet.