Hvordan kobler jeg eksterne enheter, f.eks. en hjertefrekvensmåler, til Kiox?

På Kiox for generasjon 2 av Bosch eBike-systemet går du til Innstillinger og aktiverer Bluetooth. Det søkes automatisk etter hjertefrekvensmålere som er innenfor rekkevidde. Velg den aktuelle hjertefrekvensmåleren for å koble deg til den. Det hvite hjertesymbolet på  statusskjermbildet* angir den aktive tilkoblingen til hjertefrekvensmåleren. I tillegg vises hjertefrekvensen på et skjermbilde.

* Statusskjermen er merket med en firkant.