Hvordan sporer jeg turene mine med Kiox?

Kontroller at det er opprettet en Bluetooth-forbindelse mellom Kiox og eBike Connect-appen på smarttelefonen. Når Bluetooth-forbindelse er aktivert, vises et hvitt Bluetooth-symbol () på Kiox-statusskjermbildet. Registreringen starter automatisk straks du aktiverer eBike-systemet og kjører.

For at du problemfritt skal kunne spore turene dine med Kiox, anbefaler vi deg å samtykke til overføring av geolokaliseringsdata, slik at kjøredataene dine kan synkroniseres med appen eller portalen. For å gjøre dette går du til Mer >  Innstillinger > Personverninnstillinger i eBike Connect-appen.

Endre i tillegg innstillingene slik at eBike Connect-appen alltid har tilgang til posisjonen din. Slik gjør du det:

• iOS
    Åpne appen  Innstillinger > eBike Connect > Posisjon og velg alternativet Alltid.

• Android (eksempel: Huawei P20)
    Åpne appen  Innstillinger og klikk to ganger på Apper. Klikk på eBike Connect > Autorisasjoner og aktiver Posisjon.