Jeg har problemer med å synkronisere elsykkelturene på Kiox og eBike Connect. Hva kan jeg gjøre?

For at kjøredataene dine skal bli synlige i appen og i portalen, må du først sørge for følgende:

– Kiox har programvareversjon 1.0.4.1 eller nyere. Du finner den aktuelle programvareversjonen for Kiox under Innstillinger > Min elsykkel > Komponenter > Kiox. Du kan oppdatere Kiox ved å koble den til telefonen via Bluetooth, starte eBike Connect-appen og følge anvisningene for oppdatering.
– Når du har koblet til Kiox, finner du knappen Følg med på Kiox-aktivitetene dine på telefonen i feeden. Trykk på denne knappen, og velg Tillat alltid.
– Aktiver lagring av geolokaliseringsdata. Gå til Mer" >  Innstillinger > Personverninnstillinger for å tilpasse geolokaliseringsdataene.
– Smarttelefonen har Internett-forbindelse.
– Det er stabil Bluetooth-forbindelse mellom Kiox og telefonen.
– Telefonen har godt GPS-mottak.
– Hvis meldingen "Finner ikke ruten for disse aktivitetene" vises, betyr det at Kiox tidvis ikke har mottatt noe GPS-signal. Sjekk i innstillingene på telefonen om eBike Connect-appen alltid har tillatelse til å bruke posisjonen din.