Hvordan finner jeg ut om en programvareoppdatering er tilgjengelig for kjørecomputeren min?

Når Kiox har opprettet Bluetooth-forbindelse til smarttelefonen, blir en ny versjon lastet ned automatisk. Du blir deretter veiledet gjennom oppdateringsprosessen.
Hvis du vil sjekke manuelt om det finnes tilgjengelige oppdateringer for Kiox-kjørecomputeren din, starter du eBike Connect-appen, går til Min eBike, trykker på den allerede tilkoblede Kiox-enheter og velger Se etter programvareoppdatering. Hvis en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, startes den automatisk så snart Kiox er koblet til eBike Connect-appen.