Kan jeg lade opp smarttelefonen min på eBike?

Smarttelefoner kan lades opp via USB-tilkoblingen på sykkelcomputeren. Dette forutsetter imidlertid at sykkelcomputeren og et tilstrekkelig ladet batteri er satt inn. Følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne beskyttelseshetten for USB-tilkoblingen på sykkelcomputeren.
  2. Koble USB-tilkoblingen på den eksterne enheten til USB-porten på sykkelcomputeren via en standard Micro-A/Micro-B USB-2.0-kabel. Bruk av en ikke-standard USB-kabel eller kabel/adapter-kombinasjon kan føre til skader på sykkelcomputeren.
  3. Sett på igjen beskyttelseshetten når ladingen er ferdig.

Obs! Strømforbrukere som er koblet til sykkelcomputeren, kan påvirke batterilevetiden til eBike.