Jeg har problemer med å synkronisere elsykkelturene på Nyon og eBike Connect. Hva kan jeg gjøre?

1. Når turen er ferdig, tar du Nyon av elsykkelen.
  2. Du må imidlertid passe på at Bluetooth-forbindelsen til telefonen fortsatt er aktiv, eller forsikre deg om at Nyon er koblet til et WiFi-nettverk.
  3. Vent til Nyon slår seg av automatisk. Du kan se aktiviteten i brukerprofilen din i nettportalen eller eBike Connect-appen allerede etter noen få minutter.

Viktig: Hvis elsykkelturen fortsatt ikke vises i appen og nettportalen, gjentar du trinn 2 og 3.