Hvilket kartmateriale er tilgjengelig på Nyon?

Det elektroniske kartmaterialet er basert på OpenStreetMap (OSM). Bosch har optimalisert kartmaterialet for bruk i Nyon ved å velge en enkel design med høy kontrast som fremhever sykkelveier, forskjellige underlag og andre elementer som er relevante for syklister (f.eks. trapper). Kartelementer som ikke er relevante for eBike-sykling (f.eks. motorveier), blir vist modifisert eller mer nedtonet.

Nyon leveres som standard uten forhåndsinstallert kartmateriale. Du kan installere kartmateriale gratis på Nyon på følgende måte:

1. Velg menypunktet  Innstillinger > Kart og navigasjon > Kartadministrasjon.
  2. Velg ønsket kartmateriale, og følg anvisningene på din Nyon.

Du kan få kartmateriale for frakoblet modus hos Bosch eBike-eksperter.