Hvordan tar jeg i bruk kjørecomputeren?

Slå på Nyon, velg språk, og følg anvisningene. Du kan ta i bruk Nyon på følgende måter:
TESTTUR: Du kan foreta en testtur uten å logge deg på eller angi data først. Når du slår av, slettes alle kjøredataene.
OFFLINE: Kjøre- og brukerdataene dine lagres kun lokalt på kjørecomputeren. De angitte dataene forblir lagret etter at kjørecomputeren er slått av, men de synkroniseres ikke med en eBike Connect-konto.
ONLINE > SMARTTELEFON: Sett Nyon i displayholderen, last ned smarttelefon-appen eBike Connect til smarttelefonen din, installer den og registrer deg. Koble til Nyon via My eBike >  > Legg til Nyon. Etter tilkobling synkroniseres kjøredataene med eBike Connect-kontoen.
ONLINE > WLAN: Koble til et valgfritt WLAN-nettverk. Du videresendes til nettportalen eBike Connect. Der kan du fullføre registreringen. Når du er registrert, synkroniseres kjøredataene med eBike Connect.