Hvordan finner jeg ut om en programvareoppdatering er tilgjengelig for sykkelcomputeren min?

Hvis Nyon er koblet til et Wi-Fi-nettverk og samtidig koblet til en strømkilde via USB, får du automatisk beskjed hvis en programvareoppdatering er tilgjengelig. Etter ca. ett minutt vises en tilsvarende melding på Nyon. Følg anvisningene på Nyon.

Du kan også søke etter oppdateringer på Nyon manuelt ved å gå til  Innstillinger > Tilkoblinger > Slå på Wi-Fi i menyen og koble Nyon til et Wi-Fi-nettverk. Gå deretter inn på  Instillinger > Min Nyon > Søk etter oppdateringer. Nyon søker etter programvareoppdateringer. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, får du beskjed om dette. Koble Nyon til computeren via USB, og følg anvisningene på Nyon.