Hvordan registrerer jeg meg?

Hvis enheten er splitter ny, får du først mulighet til å velge språk. I de neste trinnene får du flere alternativer:
Alternativet Offline gir ingen online-funksjoner, og er beregnet på f.eks. folk som ikke ønsker å bruke smarttelefon og/eller datamaskin.
Med alternativet Online > Wi-Fi gjennomføres en fullstendig registrering via et Wi-Fi-nettverk og onlineportalen.
Alternativet Online > Smartphone gir deg mulighet til å gjennomføre hele registreringen via Android- eller iOS-smarttelefonen din.
Velg ett av disse alternativene og følg anvisningene på Nyon, eBike Connect-appen. Hvis du velger Wi-Fi-alternativet og har registrert deg, kan du legge til Nyon i kontoen din under Legg til eBike-system/-enhet. Du mottar en PIN-kode som du deretter kan legge inn på Nyon.