Hartslag

Als je je Apple Watch met de eBike Flow-app hebt verbonden, kun je je hartslag weergeven op de Kiox 300 of Kiox 500.

Maak voordat je gaat fietsen via de Displayconfiguratie een nieuw scherm voor de hartslagweergave in de eBike Flow-app. Dit toont drie gegevenspunten:

• Huidige hartslag
  • Gemiddelde hartslag tijdens de rit
  • Maximale hartslag tijdens de rit

Als je alleen je huidige hartslag wilt zien, hoef je geen scherm te configureren.

Opmerking: Voor de eBike Flow-app is minimaal watchOS 7.1 vereist. Hiervoor heb je een Apple Watch Series 3 of nieuwer nodig.

Instructies over hoe je jouw Apple Watch met de eBike Flow-app verbindt, vind je hier.

Koppeling delen

Naar begin

Meer veelgestelde vragen