Hvordan aktiverer/deaktiverer jeg skubbehjælpen?

Tryk på minus-knappen på din LED Remote, Mini Remote eller Purion 200 i mere end 1 sekund, og bevæg eBiken. Skubbehjælpen er aktiv, så længe du holder minus-knappen nede. Så snart du slipper minus-knappen, sættes skubbehjælpen på pause. Du kan aktivere den igen ved at trykke på minus-knappen igen inden for 10 sekunder. Hvis du holder pause i mere end 10 sekunder, deaktiveres skubbehjælpen automatisk.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.