Hvordan tager jeg min cykelcomputer i brug?

Tænd for Nyon, vælg sprog, og følg anvisningerne. Nyon kan tages i brug på følgende måder:
TESTKØRSEL: Du kan foretage en testkørsel uden først at skulle logge dig ind eller indlæse data. Når du slukker enheden, slettes alle data igen.
OFFLINE: Dine køre- og brugerdata gemmes kun lokalt på cykelcomputeren. De indlæste data bevares efter slukning af cykelcomputeren, men de synkroniseres ikke med en eBike Connect-konto.
ONLINE > SMARTPHONE: Sæt Nyon på displayholderen, download smartphone-appen eBike Connect på din smartphone, installer den, og registrer dig. Forbind din Nyon via Min eBike >  > Tilføj Nyon. Når der er oprettet forbindelse, synkroniseres køredataene med eBike Connect-kontoen.
ONLINE > WiFi: Opret forbindelse til et WiFi-netværk efter eget valg. Du henvises til online-portalen eBike Connect. Her kan du foretage registreringen. Når du har logget på, synkroniseres køredataene med eBike Connect.