Jeg har udført opdateringen ved hjælp af eBike Flow-appen, men skærmen **Brug køretilstande** vises ikke. Hvad skal jeg gøre?

Du kan tilføje skærmen eller ikonet Brug køretilstande til din Kiox 300 eller Kiox 500 ved hjælp af eBike Flow-appen.

For at gøre dette skal du åbne eBike Flow-appen, gå til Indstillinger > Min eBike > Displaykonfiguration og enten tilføje køretilstande som en ny skærm (Tilføj ny skærm) eller udskifte et eksisterende ikon. Funktionen er tilgængelig for alle ikonstørrelser.