Hvordan kan jeg forbinde eksterne enheder, f.eks. en hjertefrekvensmåler, til min Kiox?

Gå til Indstillinger og aktiver Bluetooth. Der søges automatisk efter hjertefrekvensmålere inden for rækkevidde. Vælg den ønskede hjertefrekvensmåler for at oprette forbindelse til den. En aktiv forbindelse til hjertefrekvensmåleren vises  på statusskærmen* ved et hvidt hjertesymbol. Desuden vises pulsen på en skærm.

• Statusskærmen er vist i form af en firkant.